ارزش غذایی تخم قرقاول

در مقایسه با تخم مرغ دارای ۵ برابر فسفر، ۵٫۷ برابر آهن ، ۶ برابر ویتامین B12 و ۱۵ برابر ویتامین B2  ریبوفلاوین(ویتامین ب2) ، به سبب دارا بودن ویتامین‌ های گروه B موجب افزایش شادی، نشاط و انرژی در بدن می ‌شود، سرشار از امگا ۳ برای تقویت هوش و حافظه، افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان ، باهوش شدن جنین و بهترین مکمل دوران شیردهی ، غنی از آهن و پروتئین ، بدون کلسترول ، درمان کم خونی ، تنظیم سیکل خواب و کاهش استرس ، افزایش مقاومت کلی بدن ، تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی، درمان بیماری آسم و تشنج ، استحکام عضلات و استخوان ها ، دفع مواد رادیو اکتیو و فات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد سرطان زا از ارگانیسم بدن، تخم و گوشت این پرنده حساسیت ایجاد نمی کند.

 

خواص گوشت قرقاول

دارای گوشتی نرم، لطیف و سریع الهضم دارد.

منبع خوب نیاسین(ویتامین ب3)، فسفر، مس، روی و آهن، سلفیوم و غنی از ویتامین هایB1-B2-B6

تولید کننده خون و مقوی هوش و رفع کننده فراموشی و وسواس

درمان بیماری های آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب، بی خوابی و دافع سنگ کلیه و مثانه

قرقاول آمریکایی

نگهداری، پرورش، تغذیه و تغذیه غازها و شناخت غازها

خواص گوشت و تخم قرقاول

تغذیه مناسب در فصل گرما

، ,ویتامین ,برابر ,تخم ,درمان ,افزایش ,، تنظیم ,خواص گوشت ,برابر ویتامین ,هوش و ,غنی از

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قیمت روز پرفروش ترین گوشی موبایل سامسونگ آبان 98 گوجوکای کاراته شهرری کیلومتر موتورسیکلت پروژه مارکت از تو تا من طلوع دوباره طراحی سایت، سئو، تبلیغات در گوگل میل ورم شاپ mealworm shop فهم اقتصاد از دریچه نهادی صفحه Zoomlord ایران