ارزش غذایی تخم قرقاول
در مقایسه با تخم مرغ دارای ۵ برابر فسفر، ۵٫۷ برابر آهن ، ۶ برابر ویتامین B12 و ۱۵ برابر ویتامین B2 ریبوفلاوین(ویتامین ب2) ، به سبب دارا بودن ویتامین های گروه B موجب افزایش شادی، نشاط و انرژی در بدن می شود، سرشار از امگا ۳ برای تقویت هوش و حافظه، افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان ، باهوش شدن جنین و بهترین مکمل دوران شیردهی ، غنی از آهن و پروتئین ، بدون کلسترول ، درمان کم خونی ، تنظیم سیکل خواب و کاهش استرس ، افزایش مقاومت کلی بدن ، تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی، درمان بیماری آسم و تشنج ، استحکام عضلات و استخوان ها ، دفع مواد رادیو اکتیو و فات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد سرطان زا از ارگانیسم بدن، تخم و گوشت این پرنده حساسیت ایجاد نمی کند.
خواص گوشت قرقاول
دارای گوشتی نرم، لطیف و سریع الهضم دارد.
منبع خوب نیاسین(ویتامین ب3)، فسفر، مس، روی و آهن، سلفیوم و غنی از ویتامین هایB1-B2-B6
تولید کننده خون و مقوی هوش و رفع کننده فراموشی و وسواس
درمان بیماری های آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب، بی خوابی و دافع سنگ کلیه و مثانه

درباره این سایت